Alla klockmärken fake rolex skulle älska att göra

Alla klockmärken rolex replica skulle älska att göra en "ikonisk" kronograf i deras sortiment, men TAG Heuer har förmodligen ett par, inklusive det berömda torget Monaco. När (pre-TAG) Heuer lanserade Monaco 1969 var det den första schweiziska automatiska kronografen som var fyrkantig och vattentät. Nu har de avslöjat specialutgåvan av TAG Heuer Monaco Gulf som specifikt påminner om Steve McQueens roll för att göra Monaco känd.

Heuer Monaco blev berömd efter att Steve McQueen bar det på sin handled under hans framträdande i filmen Le Mans från 1971. I samma film sponsras McQueens karaktär av Gulf Oil, och du kommer att se att hans vita färger också har blå och orange ränder, som på det berömda fotot ovan. Så TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition är inte bara inspirerad av den ursprungliga Heuer Monaco utan också av Steve McQueen och hans karaktär i Le Mans. TAG Heuer säger att det också är en hyllning till 50-årsjubileet för Gulf Racing Stripes och dess roll i motorsport.

I huvudsak har specialutgåvan av TAG Heuer Monaco-viken förblivit trogen mot originalet. Till exempel är kronan fortfarande till vänster om klockfodralet, det finns en högkupolad safirglas och ratten är blå med en fake rolex solborstad yta. Den drivs av TAG Heuer Caliber 11 som liknar den rörelse som finns i det ursprungliga Monaco med fördelen av moderna tillverkningsmetoder och toleranser. Caliber 11 erbjuder 40 timmars reservreserv och 4Hz slag. Det är en beprövad och pålitlig rörelse och precis som kalibern 1861 är för Speedmaster är den outplånlig kopplad till Heuer Monaco.

Stålväskan har en diameter på 39 mm, men den är fyrkantig och gör att den bär mycket mer än du kanske tror. Både fodralet och fodralet har en alternerande borstad och polerad yta för att ge fodralet visuellt intresse. Till skillnad från det ursprungliga Monaco är Gulf Specials återförsäljare fyrkantiga, vilket jag tycker är mycket lämpligt för klockans estetik. Som nämnts ovan har klockan en högkupol och kupolformad safirglas. Detta var ett av kännetecknen för det ursprungliga Monaco 1969 och en av funktionerna som gjorde det vattentätt. På tal om vattentålighet, är TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition rankad till 100 meter, även med sin skärm tillbaka (vilket TAG Heuer inte har gett en ögonblicksbild för tillfället).

Medan rörelsen och fallet liknar många München-utgåvor och specialutgåvor vi har rolex kopia sett tidigare, är ratten där denna version sticker ut. Basen på urtavlan är original mörkblå med en solstråleborste, som man kan hitta på original Heuer Monaco. Golfremsorna appliceras sedan på den högra halvan av ratten. Även om beslutet att ha ränder utanför mitten är vettigt med tanke på att detta är hur Gulf-ränder appliceras på bilar och färg, jag misstänker att detta kan visa sig vara ett kärlekshatande designelement med samlare som kräver symmetri.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR